Erkend sanitair installateur uit eigen streek
Enkel het beste is goed genoeg

Wij verzorgen een perfecte plaatsing van uw badkamer en alle elementen die hier bij horen. Ons ervaren team komt op het afgesproken tijdstip bij u langs om de werken tot in de kleinste details uit te voeren en te zorgen voor een schitterend eindresultaat. 

Nieuwbouw of renovatie

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning waar de badkamer dient voorzien te worden of om een oudere woning die u wenst te renoveren, ons team staat klaar om alle werken op zich te nemen. Zelfs de betegeling kan door ons voorzien worden zodat u op het moment dat wij vertrekken, meteen het water van uw bad kunt laten vullen en het genieten kan starten. 

Erkende leveranciers

Als erkend sanitair installateur in de regio rond Messelbroek (Aarschot) is het belangrijk dat wij enkel werken met degelijk materiaal. We werken dan ook samen met ervaren en betrouwbare leveranciers bij wie u uw gewenste meubels, bad of douche kunt kiezen. Daarna kiest u nog enkel de datum van uitvoering en wij doen de rest! 

Contact

Wij plaatsen en renoveren badkamers in alle stijlen, gaande van de landelijke, klassieke stijl tot de meest moderne badkamers met inloopdouche, … Wij zorgen als erkend sanitair installateur uit Messelbroek voor een afwerking waar u 100% mee tevreden bent. Ook de verplichte ventilatie wordt uiteraard voorzien. Neem vandaag nog contact op!

Ruime ervaring

Correcte prijzen

Vrijblijvende offerte